FORÅRSOPVISNINGEN er 10. marts 2024. Sæt kryds i kalenderen.

OM FORENINGEN

Foreningen er hjemmehørende i Mariagerfjord Kommune, og vores aktiviteter foregår i og omkring Rosendal Idrætsforum, som ligger i Hørby Skoleby, Hobro. Vi er en forening der tilbyder gymnastik til alle – både børn, unge og ældre, erfarne og uerfarne. Vi har hold for dig, som vil motionere én gang om ugen, men der er også muligheder for dig, som vil mere. I.K. Rosendal Gymnastik er en veletableret forening, og vi gør gerne alt for at vores medlemmer får nogle gode oplevelser.

Vi er medlem af DGI og DIF, hvilket giver mulighed for dygtiggørelse af vores instruktører samt deltagelse i fællesarrangementer, stævner og konkurrencestævner. Blandt foreningens egne arrangementer kan nævnes junioropvisning, familiedag samt forårsopvisning, der afholdes i marts måned.

I.K. Rosendal Gymnastik er en selvstændig forening med mere end 500 medlemmer i alle aldre. I.K. Rosendal er en del af navnet på mange klubber i Hørby området (Håndbold, Fodbold, Folkedans, Badminton og Petanque). Fælles for alle er, at de er selvstændige foreninger med egen generalforsamling, vedtægter og bestyrelse. Alle Rosendal klubber er medlem af S.I.H. som er en sammenslutning af idrætsforeninger i Hørby området.

I.K. Rosendal Gymnastiks medlemmer er fordelt på 28 forskellige hold, og foreningen har pt 75 instruktører. Alle hold starter sæsonen først i september og slutter omkring 1. april. Desuden har vi sommergymnastik som starter i april og slutter i juni.

Kontakt os

BESTYRELSEN

MORTEN Gundorf
Formand
formand@ikrosendalgymnastik.dk
jakob BUSK lund
Kasserer
kasserer@ikrosendalgymnastik.dk
Celina Ritha Toft Lienhøft
Næstformand
naestformand@ikrosendalgymnastik.dk
oliver toft lienhøft
Bestyrelsesmedlem
Anne-Mette HOLCK VAMMEN
Bestyrelsesmedlem
René Riis
Bestyrelsesmedlem
Karin Hald
Bestyrelsesmedlem
Stinna Lauge Nørhave
Bestyrelsesmedlem
Anne-Mette Beck
Suppleant

Rosendal Gymnastik

FØLG OS

PÅ FACEBOOK